Nieuws
 • Facebook

   

   

  Foto's facebook

   

  Volg ons op facebook

   

 • Nieuws

   

  Pro in Cabo Verde

  In de herfstvakantie (oktober 2015) gaat M. Ferreira met een aantal leerlingen naar Cabo Verde om daar presentaties en
  lessen te geven over het Praktijkonderwijs in Nederland.

   

  Lees meer op de pagina van:

  geefonderwijs.nl

  U kunt daar ook een donatie doen aan het project.

   

  Volg het laatste nieuws van Pro in Cabo Verde op facebook
   

   

  2BYou is nu B-Okay

  B-Okay heeft het stokje overgenomen van Stichting 2BYou.

   

  B-Okay steunt het project:
  Praktijkonderwijs in Cabo Verde.

   

  PRO in Cabo Verde

   

   

  B-Okay is nu ook
  Bereikbaar op je Mobile

  http://www.b-okay.nl/mobil/

   

   

   

  B-Okay werkt ook samen met B-wize. Zij geven o.a. taal en nemen de rekenlessen voor hun rekening.

   

   

   

   

Vindt ons op facebook,
accepteer sociale cookies.
[accoord.]
Bezoekers
Vandaag: 16Totaal: 433

Praktijk onderwijs Cabo Verde Wil je een donatie doen voor het project: Praktijkonderwijs in Cabo Verde dan kan je dat doen op rekeningnummer NLABNA0812701216 t.n.v. M. Ferreira onder vermelding van Praktijkonderwijs in Cabo Verde of doneer via geefonderwijs.nl Bedankt voor je bijdrage.

Medewerkers

 

  

 

M. Ferreira heeft ruim 12 jaar ervaring in het onderwijs. Sinds een jaar is ze mentor en leerkracht bij het LMC Talingstraat, dit is een school voor praktijkonderwijs in Rotterdam-zuid. Ze werkt met leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.


In 2000 heeft ze haar Pabo diploma behaald en in 2008 heeft ze de opleiding gedragsspecialist succesvol afgerond. Ze is tevens een gecertificeerd kindercoach en kinderyoga lerares. Op dit moment is zij bezig met de cursus familieopstelling.

 

Bij B-Okay wordt er vooral gewerkt met zzp-ers en vrijwilligers.

Voorbeelden hiervan zijn onderstaande medewerkers:

 

 

E. Furtado Freire heeft als culturele en maatschappelijke vormer verschillende functies bekleed ten behoeve van bevordering van jeugdparticipatie; onder andere beleidsmedewerker jeugd, coördinator jeugdparticipatie, coördinator project “Communities that Care” en begeleider van het jongerenpanel.

Tevens heeft zij gewerkt als wellness & business coach en adviseerde en begeleidde cliënten op het gebied van voeding, beweging en gezonde leefstijl. Daarnaast heeft ze meer dan 10 jaar werkervaring in de financiële branche.

 

M. J. Semedo Moreira werkt als zelfstandige werkende kok bij de Spirit onderdeel van De Groene Passage, een biologisch en vegetarisch restaurant.

Na de afronding van de opleiding zelfstandige werkende kok, is ze gestart met de opleiding natuurvoedingskok, ze zit nu in haar laatste jaar.
   

 

Noel Soares werkt 14 jaar als sportinstructeur en activiteitenbegeleider binnen de Bouwman GGZ. Hij is vooral bezig met voeding, sportactiviteiten en recreatie. Daarnaast geeft hij 4 avonden per week boks- en kickboksles in de wijk Coolzuid in Rotterdam en werkt hij samen met politieagenten in Rotterdam Rijnmond.

Hij is Nederlands kampioen, Benelux kampioen en Europees kampioen kickbokser geweest en is sinds 1998 Professioneel bokser.
Doormiddel van sport probeert hij jongeren het juiste pad in het leven te laten volgen. Daarnaast coacht hij kinderen die meer willen bewegen en aan overgewicht lijden.