Sponsors en 

samenwerkingspartners

Gemeente Rotterdam

Voor het begeleiden van de deelnemers, wordt een PGB aangevraagd bij het Wijkteam. De gemeente bepaalt of de PGB wel of niet wordt toegekend. Omdat de deelnemers in de gemeente Rotterdam wonen, wordt de aanvraag gedaan in Rotterdam.

Na cuzinha cu Maria Julia

M. J. Semedo Moreira heeft een tijdje gewerkt als zelfstandige werkende kok bij de Spirit onderdeel van De Groene Passage, een biologisch en vegetarisch restaurant.  Na de afronding van de opleiding zelfstandige werkende kok, heeft zij de  opleiding natuurvoedingskok afgerond. 

Maria Julia heeft haar eigen kookprogramma en haar eigen bedrijf. Zij leert jongeren, ouders/verzorgers gezond te koken en om eigen groenten en fruit te kweken. Daarnaast weet zij veel over gezondheid en gezond eten. Deze informatie deelt zij met ouders en de deelnemers. 

Team Soares

Noel Soares werkt al meer dan 14 jaar als sportinstructeur en activiteitenbegeleider. Hij is vooral bezig met voeding, sportactiviteiten en recreatie. Daarnaast geeft hij boks- en kickboksles in verschillende wijken in Rotterdam en werkt hij regelmatig samen met politieagenten in Rotterdam Rijnmond.

Hij is Nederlands kampioen, Benelux kampioen en Europees kampioen kickbokser geweest en is sinds 1998 Professioneel bokser. Doormiddel van sport probeert hij jongeren het juiste pad in het leven te laten volgen. Daarnaast coacht hij kinderen die meer willen bewegen en aan overgewicht lijden.

Coach D. Santos da Graca.

De heer D. Santos is sinds kort Agressiecoach. Hij coacht jongeren die agressief gedrag vertonen of die juist passief agressief zijn. Hij maakt een plan en gaat met de deelnemer en zijn/haar ouders aan de slag om de agressie om te zetten in iets positiefs. Daarnaast begeleidt hij ook kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Dit doet hij samen met B-Okay.

Stichting 2BYou

Stichting 2BYOU is een stichting dat zich bezig houdt met het bevorderen van sociaal en emotionele ontwikkeling bij kinderen en jongeren door verschillende activiteiten, trainingen, cursussen en workshops aan te bieden op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling, voeding & gezonde leefstijl, maatschappelijke begeleiding, sport & spel en financiën.   De stichting helpt B-Okay bij het behalen van de voorgestelde doelen.

Infinity Focus

E. Furtado Freire heeft als culturele en maatschappelijke vormer verschillende functies bekleed ten behoeve van bevordering van jeugdparticipatie; onder andere beleidsmedewerker jeugd, coördinator jeugdparticipatie, coördinator project “Communities that Care” en begeleider van het jongerenpanel.
Tevens heeft zij gewerkt als wellness & business coach en adviseerde en begeleidde cliënten op het gebied van voeding, beweging en gezonde leefstijl. Daarnaast heeft ze meer dan 10 jaar werkervaring in de financiële branche.

Infinity focus houdt zich bezig met Production & Event Support, Media & Communication en Virtual & Personal Assistant. Etienne Freire is de eigenaar van dit bedrijf. Zij verzorgt o.a. de lessen over financiën bij B-Okay.

Het Innerlijke licht

Annebiene is een NLP- en Hypnotherapeut. Zij maakte kennis met familieopstellingen tijdens haar werk in Duitsland. Zij werkt met vraagstukken in de opstellingen die terug te voeren zijn tot oorspronkelijke trauma’s in de familiegeschiedenis. 

De familieopstellingen, workshops en sessies worden door Annebiene Pilon gegeven. Vaak gaan ouders/verzorgers en de deelnemers naar Annebiene toe om aan de familiedynamiek te werken en de band te versterken.