ZZP-er in het Onderwijs

Onderwijs is de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat alle kinderen een kans verdienen op goed onderwijs. Een kans om zichzelf te ontwikkelen op didactisch en emotioneel gebied.

Na ruim 17 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt voor een vaste werkgever, heeft Marizia  besloten om als ZZP-er aan de slag te gaan in het onderwijs. Met ruime ervaring in het Speciaal Basisonderwijs, Praktijkonderwijs en MBO. Het verbreden van haar horizon, de samenwerking tussen ouders en school bevorderen, haar kennis delen, meer kinderen bereiken en het enthousiasme in haar werk behouden vindt zij erg belangrijk.

Marizia Ferreira staat voor structuur, sterke didactische vaardigheden, samenwerking, plezier en rust. Haar leerlingen moeten zich veilig voelen, maar ze dienen ook gemotiveerd te worden en wanneer nodig een schouder om op te leunen. Marizia is streng doch rechtvaardig. 

Marizia Ferreira is zowel fulltime als parttime inzetbaar. Daarnaast kan ze naast het lesgeven ook kinderen en ouders begeleiden, activiteiten organiseren en is zij inzetbaar voor huiswerkbegeleiding.